0,04 SEK I FRA 1 PLASSEN I VIRGINIA

Da har jeg kommet meg tilbake til Norge etter 3de runde i F1600 Championship Serien. Denne helgen var vi på banen Virginia International Raceway. Vi startet med 4 trenings pass på torsdagen, hvor vi testet litt forskjellig oppsett, men alt føltes veldig bra og jeg trivdes godt på banen.

På fredagen fikk vi 2 nye treningspass, disse var med offisiell timing & Scoring, hvor jeg tidsmessing endte opp på 1. Plass (1ste trening) og 3. Plass (2re trening). Dette var to veldig positive treningsdager, og det lovet godt for løpshelgen.

Lørdag var det første tidskvalifisering og løp. Jeg kvalifiserte meg her inn til en 2re tid og da 2re startspor i første løp. I første løp så rykket en tidligere Pro Mazda sjåfør (2. Klasser over) og jeg i fra resten av feltet tidlig i løpet, og kampen om førsteplassen ble mellom han og meg. Det ble en tett fight til siste slutt hvor kun 0.042 sec skilte oss ved mållinjen, og jeg endte da i dette løpet opp på en andre plass. Andre plass var ikke målet så klart, men det viser veldig positiv fremgang og med kjappeste rundetid i dette løpet lover det godt!

Søndagen så var det andre tidskvalifisering og løp som sto for tur. Her kvalifiserte jeg meg inn til en tredjeplass og da tredje startsspor i det andre løpet for helgen. Dette løpet var det flere skifter i ledelsen pr runde, noe som gjorde løpet veldig åpen helt til siste slutt! Jeg endte her opp på en noe skuffende 4de plass, men igjen med raskeste runde. Raskeste runder i løpet gir oss 2 ekstra poeng, noe som var veldig positivt i serie sammendraget, hvor jeg nå ligger på en 2.plass.

Før vårt neste løp så er det eksamener hjemme i Norge og 2 testdager i bilen i USA som står for tur. Før det bærer av gårde mot neste løp skal gå på Mid- Ohio Sports Car Course den 4-6 Juli. Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake i bilen igjen og jobbe mot nye mål!

Ayla
IMG_1301[1]