Til helgen er det ny runde i Formula Basic, og Theodor Olsen har vunnet alle løpene så langt.

For to uker siden gikk femte og sjette løp i den skandinaviske Formula Basic-serien av stabelen på Kinnekulle Ring. Der stakk Theodor Olsen fra Moelv av med seieren i begge løpene – og satte atpåtil ny banerekord. De to andre pallplassene gikk til henholdsvis Dennis Moen og Alf Marius Loe Sandberg i begge løpene.

Når det går bra for noen, må det nødvendigvis gå litt dårligere for andre. På Kinnekulle var det Marcus Påverud som slet. Allerede på treningen tok bilen til 14-åringen fyr, og han endte med å låne en bil. Sluttresultatet ble den gang fjerdeplass i begge løpene.

Til helgen er det imidlertid klart for to nye løp på Vålerbanen, og Påverud er klar for å ta revansj.

– Det blir moro å komme tilbake til Vålerbanen denne helgen. Her har jeg referansepunkter fra forrige løp vi kjørte her, og det blir moro å hvor mye jeg har utviklet meg, sier han.

Han må imidlertid vente seg tøff konkurranse fra både Olsen, Moen og Sandberg. Førstnevnte har vunnet alle løpene hittil i sesongen, og nå står altså hjemmebanen for tur igjen.

– Nå får vi krysse fingra for at redskapen holder, så skal jeg gjøre alt jeg kan for å kjempe om gode plasseringer, avslutter Marcus.

Kvalifisering og det første løpet går lørdag, mens løp nummer to går på søndag.