Vi er superstolte over å ha fått med oss en spolid støttespiller.

VG skrev tidligere i dag om kontrakten, men da ville verken Betsafe/Betsson eller Dennis Olsens far, Roy Espen, kommentere signeringen. Nå er det derimot offisielt, og det er en strålende blid far som svarer når vi ringer.

– Betsson-gruppen går inn som hovedsponsor, og vi er superstolte over å ha fått med oss en solid og bra samarbeidspartner, sier faren til motorsport.no.

Olsen senior vil ikke si noe om verken beløp eller kontraktslengde, men forteller at at alle sponsorene bidrar med ekstremt viktige midler foran den videre satsingen til Dennis.

– Dennis passer inn i profilen vår

Betsafe er også fornøyde med å ha fått med seg det unge racingtalentet på laget. PR-manager Mikael Mellqvist forteller at de alltid er på jakt etter gode sponsorobjekter, og at de var raske til å si ja da Dennis tok kontakt.

– Motorsport passer godt inn i profilen vår, og vi har sponset det tidligere. Nå har vi også annen ekstremsport representert. Dennis er også et up-and-coming talent som vi gleder oss til å støtte i tiden som kommer.

Akkurat hva Dennis vil gjøre for Betsafe bortsett fra å kjøre med logoen på bilen er ikke klart enda, men spillselskapet sponser blant annet også velkjente Gumball 3000. – Neste år skal jo de kjøre i Norge og Sverige med en hel dag i Oslo. Da er det ikke utenkelig at Dennis får en rolle i det – for eksempel som “kjørelærer” for de som ikke har så mye erfaring med kraftige biler, forteller Mellqvist.