Britiske Autosport snakket med Solberg da han ble tildelt Gregor Grant-prisen for å ha vunnet to verdensmesterskap i bilsport forrige uke.

40-åringen har aldri sagt at han ikke skal tilbake til rally, og nå åpner han for et comeback i WRC.

–  Ting skjer, og ja, det kan være mulig, sier han til Autosport.

Han påpeker at ingenting er klart enda, men sier samtidig at rally ligger nære hjertet hans – og at det alltid vil være der.

Første runde i Monte Carlo nærmer seg med stormskritt, og Solberg innrømmer at det blir vanskelig å få på plass noe før den tid. – Men hvem vet hva som skjer etter det? Jeg liker Sverige, og vi har gjort det bra der de siste årene, sier han.

Det er omtrent to år siden Solberg forsvant ut av WRC – sammen med Fords offisielle fabrikksteam. Den gang tok han pallplass i fem av de tretten rundene, men Solberg mener selv han har blitt en mer komplett sjåfør etter to år i rallycross.

– Det jeg har gjort de siste to årene har gjort at jeg har sett på alt og analysert det litt annerledes. Jeg kjører definitivt bedre enn noensinne nå, forteller Solberg.

Tidligere i år stilte han til start i belgiske Rally Condroz sammen med sin gamle kartleser Phil Mills. Da kjørte de en C4, og hadde god fart frem til tekniske problemer gjorde at de måtte bryte.

Mads Østberg avslørte i forrige uke at Citroën vil kjøre tre biler i Monte Carlo, men kanskje vi får se Solberg i den tredje bilen i noen av de andre rundene?