Danske Racing Factory, med Ronnie Bremer i spissen, får med seg Molly Pettit og hennes Mustang i den kommende sesongen.

Etter to år i SEB Powergroup, var det tid for å skifte beite for 30-åringen fra Drammen. Speed Factory er eid av Ronnie Bremer, som blant annet har kjørt Champ Car og ADAC GT Masters tidligere, og Molly håper på å kunne dra nytte av hans lange erfaring.

– Jeg gleder meg veldig til å samarbeide med Racing Factory. De har et profesjonelt og seriøst team, og kan tilby unike og individuelle sponsor- og eventpakker. Jeg ser også frem til å samarbeide med Ronnie Bremer som har god erfaring som både fører og coach. Det er kunnskap jeg helt sikkert kommer til å få glede av, sier hun i en pressemelding.

Foto: Brian Staal

Foto: Brian Staal

Også det danske teamet er fornøyd med å ha signert Molly foran årets sesong.

– Med Molly får vi en kapasitet og styrke som passer vår strategi. Vi vil gi henne de beste forholdene slik at hun er rustet til å vinne løp. Selv om vi er konkurrenter på banen, er det viktigste for teamet at Racing Factory står øverst på pallen, sier Ronnie Bremer.

Molly kommer til å kjøre hele DTC/NTCC-serien neste år, og det første løpet går på Jyllandsringen 25. april. Totalt består sesongen av åtte løp i år – hvorav ett går på Rudskogen i forbindelse med den etterhvert velkjente motorfestivalen i september.