Nå kan også vi nyte live-dekning, inboardvideoer og interaktive kart. De siste årene har det vært dårlig med WRC på norsk TV. Og selv om Mads Østberg visstnok jobber med å få sporten tilbake på en gratiskanal, har det lenge vært vanskelig å få sett rallyens toppdivisjon på en enkel og lovlig måte. Nå er det imidlertid slutt på dette, da WRC har åpnet for sin “WRC Plus”-tjeneste i Norge. Frem til nå har denne kun vært tilgjengelig ved hjelp av tekniske hjelpemidler som lurer siden til å tro du er i et annet land – en løsning som ikke alltid er verken brukervennlig eller hundre prosent stabil. WRC+ er en nettjeneste som gir deg tilgang til alt som vanligvis sendes på TV. Det betyr redigerte videoer i forkant av løpene og sammendrag med høydepunkter fra de forskjellige dagene. I tillegg blir det lagt ut onboard-videoer fra alle WRC-førerne på hver etappe i ettertid. Det er også mulig å følge alle bilene på et live-kart gjennom etappene slik at du kan se hvordan de forskjellige ligger an. Live-etapper Det viktigste er nok likevel live-strømmen av etappene. Per i dag vises det opptil tre etapper per løp. I Monte Carlo var det for eksempel SS1, SS13 og SS15 som ble vist direkte. I Svenskerally, som går av stabelen 12.-15. februar, er det SS1, SS14 og SS21 som står på live-menyen. Du kan velge mellom å tegne månedsabonnement eller å kjøpe et som varer hele sesongen. Prisen på førstnevnte er fem euro (rundt regnet 45 kroner), mens “sesongkortet” koster det tidobbelte – altså nesten 450 kroner. Det er i våre øyne en god deal for tilnærmet ubegrenset tilgang til rallybilder fra hele verden. Det har også vært en tilbudskode tilgjengelig, men det er usikkert om den fortsatt er aktiv. Det skader uansett ikke å forsøke WRC2015 som promokode dersom du blir bedte om det. Den skal gi deg 20 prosent avslag på sesongabonnementet slik at du sparer en snau hundrelapp.