Norges Bilsportforbund ønsket også i år å belønne en av de mange frivillige funksjonærene under VM-runden i rallycross på Lånkebanen med en tur for to til en annen VM-runde.

Blant mange dyktige frivillige, falt valget på en funksjonær som har lagt ned utallige arbeidstimer på Lånkebanen. Terje Betten har i en årrekke vært baneansvarlig.

– Terje Betten har vært banesjef i både NM, EM og VM i de ti siste årene. I tillegg stiller han alltid opp og hjelper til med annet utstyr og hjelp til det som måtte være både på og utenfor banen. Betten er trofast, pålitelig og har sørget for at Lånkebanen er blant de beste rallycrossbanene i verden. Han er ærekjær og stiller alltid opp for sporten, heter det i en av nominasjonene som forbundet fikk om Betten.

 

– MYE ARBEID

Selv tar han skrytet med stor ro og vil heller dysse ned egen innsats.

– Det har vært mye arbeid, og for hvert år har jeg sagt til meg selv at nå er det nok. Neste år er jeg alltid med og forbereder banen igjen. Vi har fått mye skryt for Lånkebanen, sier Betten.

Premien er en tur for to til VM-runden i Riga på september. Reisen er inkludert billetter til VM i rallycross, fly og hotell i Riga.

– Fruen ville ikke bli med. Hun er ikke så interessert i rallycross, så da blir det til at jeg tar med Per Olav Tømmerås. Han har også lagt ned mye dugnadsarbeid på Lånkebanen, forteller Betten.

 

NY VM-RUNDE

Alle rallycrossinteresserte kan nå sette av datoene 8.-10. juni 2018. Da foregår en ny VM-runde på Lånkebanen. Arrangørene jobber også med å sikre seg opsjon for ytterligere fire år.