Det ble en stor NMK-helg under VM-runden i Stjørdal. Ikke nok med at Andreas Bakkerud vant SupersCars-finalen i suveren stil. Thomas Bryntesson tok like godt seieren hjem i RX Lites. Etter rallycrosstriumfen på Lånkebanen innrømmer Bryntesson at det frister å vokse seg større. – Jeg vet ikke om det er mulig, men jeg har fryktelig lyst il å kjøre SuperCars neste sesong. Hvis jeg fortsetter fremgangen denne sesongen, kan det være mulig, sier 20-åringen. Likevel er den svensk-norske RX Litesstjernen realistisk. – Alt står på om det finnes penger til satsingen, sier han. Etter seieren på Lånkebanen hadde Bryntesson vunnet tre av fire løp. Nå gjenstår kun to løp før det hele er over. Først er det Barcelona, noe som passer den tidligere gokart-stjernen utmerket.

NY I RIGA

– I Barcelona har jeg kjørt tidligere, og som tidligere asfaltfører passer den meg bra. Riga i slutten av september blir moro, ettersom banen er helt ny. Jeg vet det vil komme mange nordmenn nedover, og det blir et spennende løp, sier Bryntesson, som ligger helt i teten sammenlagt i RX Lites sammen med franske Cyril Raymond. Sistnevnte var mannen som holdt best følge med Bryntesson på Hell, og kom inn et drøyt sekund bak etter en spennende finale.

– EKSTREMT BRA

Å vinne på hjemmebane i Stjørdal var stort for skigymnaseleven fra svenske Töcksfors. – Både arrangementet og banen er ekstremt bra, og at det kommer 20.000 for å heie på oss er ikke vanlig i Norge. Sporten er i ferd med å vokse, og i fremtiden håper jeg det kommer enda flere og titter på oss, smiler Bryntesson.