Over: Stian Frydenlund (t.v.) ble historiens første vinner i norgescupen for Shortcar Bandit, her er han avbildet sammen med NM­vinneren i Shortcar Extreme, Sivert S.Johansen.

Der skulle det kjøres to løp, og det første vant NM-vinner Sivert Johansen foran Bernt Harald Jensen fra NAF Motorsport Asker og Bærum og Steinar Solibakke Klev fra NMK Kongsberg på tredje. Det andre løpet ble vunnet av Thor Gunnar Hagen fra NMK Modum og Sigdal, mens Harald Jensen, NAF Motorsport Asker og Bærum endte på andreplass og Solibakke Klev ble nummer tre. Sistnevnte ble forøvrig nummer to i NMsammendraget, mens Tony Sormbroen fra KNA Solør Motorsport endte på tredjeplass.

BANDITTER I NORGESCUP

I Shortcar Bandit ble det i år arrangert norges cup for første gang. Den ble vunnet av Stian Frydenlund fra NAF Motorsport Ringerike, mens Erik Nilsen fra NMK Aurskog-Høland og Rune Hansen NAF Motorsport Vålerbanen fulgte på de neste plassene. Under NM-finalen på Vålerbanen var Stian Frydenlund den beste i begge løp, mens Rune Hansen fra NAF Motorsport Vålerbanen ble nummer to i begge løpene foran Erik Nilsen.