Vegard Liseth har VM i USA som hovedmål.

For Theodor blir det kjøring i Norge og Sverige, mens for Vegard og Oliver er EM i Kroatia og Portugal i tillegg til World-Cup i Italia og til slutt VM i USA hovedmålet.

Oliver satser på klassen Ski Junior 13–16 år og skal forsøke å forsvare tittelen som Europeisk mester fra i fjor. I år blir konkurransen stor, utøvere fra Norge, Estland og United Arab Emirates er de største konkurrentene i Europa, mens i USA er det amerikanerne som er de største konkurrentene.

Oliver er en del av Team Norway Jetski og får heldigvis god konkurranse og god tren ing på hjemmebane. I hele vinter har Team Norway trent innendørs for å være så klar som mulig til sesongstart.

 

JETSKIENS FORMEL 1

Vegard skal forsøke seg i den høyeste klassen i år, Ski GP1 som er Jetskiens Formel 1. Her skal han konkurrere mot de aller beste i verden.

Tidligere verdensmester fra Sør Afrika, Dustin Motzouris har bygget en helt spesiell jetski til Vegard, en Kommander K1R med 1300 ccm motor med tre sylindre som opprinnelig hører til i en sittescooter. Jetskien har en helt vanvittig akselerasjon og samme toppfart som de raskeste sittescooterne.

 

STARTER I BERGEN

Første løp for Teamet blir på AdO Jetski Arena i Bergen 6. mai hvor første NM runde foregår. Dette blir en fin oppkjøring til EM i Kroatia som er helgen etter.

Selv om Jetski er en sport det er vanskelig å få sponsorer med seg på, har Liseth Racing i år fått signert mange gode sponsoravtaler som vil bidra til å oppfylle drømmen om å kjempe mot de beste i verden.