Bilsport Performance and Custom Motor Show markerer startskuddet for bilsesongen. Etter noen iherdige vinteruker ruller det ene prosjektet etter det andre inn i messehallene på Elmia i Jönköping. I fjor trakk messen nesten 90 000 tilskuere, det er om lag 50 000 flere enn på Oslo Motor Show. Svenskene fylte fire haller med gatebiler, mc’er, amcars, klubber, bedrifter og salgsboder, og ikke minst mange NMK­ere.

God stemning under bilmessen i Sverige, fra Alf Marius Loe Sandberg, Malin Johansen og Andréas Olsson.

 

KJØRTE LANGT

Totalt stilte NMK med syv biler og 2 RCbiler. Alf Marius Loe Sandberg fra NMK Solør og hans Toyota Altezza vakte oppsikt, og stiller i år i NM­klassen GT4. Andréas Olsson også fra NMK Solør var på plass med sin Nissan Silva S 15. Han skal kjøre i Gatebil Drift Series.
Malin Johansen fra NMK Verdal/Levanger hadde en lang reisevei, og viste frem sin Nissan S 13. Trønderen har planer om å kjøre på Gatebil og på ACR, samt bruke sesongen til å bli kjent med bilen som er ny for året. Disse tre førerne har alle brukt vinteren til å jobbe med sine biler og alle har fått ny design som ambassadører for NMK avd. Streetcars.
COOKIE MONSTER Med på standen var også Carl Robert Evensen og hans Mini Cooper S R53 2004 modell, Cookie Monster. Bilen er godkjent ombygd til 2­seter, og bilen er lakkert i fargen «Electric Blue» med hvitt tak og piano sort plastbredding. Som en blå tråd gjennom Carl Roberts bil finner du Cookie Monster
kjent fra Sesam Stasjon. Erik Guldbrandsen var på plass med sin splitter nye Lexus RC 300H 2017 modell, og Philip Nowak med BMW E90 2007 modell. Torbjørn Tørset hadde standens eldste bil, en Opel Ascona 1975 modell. Bilen er en firegirs 1,6 liter med originalt oppsett. Tørset har også bevart original interiøret i sort, men skiftet taktrekk og ratt. Standens yngste utstiller var Emil Johansen Reinsborg (14). Han er nybakt vinner av Italian Sideways hadde med seg to av sine RC driftebiler en YD4 MR og en YD2 EX, begge av merket Yokomo som Emil også er fabrikkf ører for.