Forpranget økte med ett poeng og Holten har nå uoffi sielt 10 poeng å gå på foran de to siste NM-rundene. Nummer to i Supernasjonal klasse 2 er Ben-Philip Gundersen KNA Solør Motorsport, som vant på Melhus.

– Målet for helgen var å forsvare ledelsen sammenlagt og helst øke, det greide jeg og da må jeg være fornøyd, sier Daniel Holten, som representerer NMK Vikedal. – Jeg vant de to siste omgangene og ble nummer to foran fi nalen var bra. Det ga meg i tillegg tre ekstrapoeng som jeg tar med meg inn i NM-sammendraget, sier han. I fi nalen stod Holten i fremste rekke, og han hadde i de innledende omgangene vist at farten var god nok til i vinne løpet.

– Jeg var helt klart med i kampen, men kom ut som nummer to og da ble det vanskelig å kjøre seg opp, sier han.

Jonas Dalseth Jacobsen ble nummer fem under NMrunden på Bollandsmoen.

ØKTE LEDELSEN

Espen Isaksætre fra KNA Solør Motorsport vant Supernasjonal klasse 1 og økte ledelsen i sammendraget foran de to siste NM-rundene i rallycross. Nummer to ble Marius Bermingrud fra KNA Eiker og Asgeir Taraldsen fra NMK Melhus. De ligger også nærmest Isaksætre i NM-totalen. I Supernasjonal klasse 3 gikk Frode Leirhol fra NMK Valdres til topps foran Kenneth Hansen fra KNA Varna. Fredrik Ågedal fra NMK Konsmo, som leder klassen sammenlagt, ble nummer fem. Etter NMrunden på Bollandsmoen kryper Hansen nærmere i sammendraget.

I klasse fi re tok Bjørn-Terje Heggeli fra NMK Alta hjem seieren foran Kim Åvar Meland fra NMK Konsmo. Jonas Dalseth Jacobsen fra NMK Hålogaland og HansJøran Østreng fra NMK Trøgstad, som lå som nummer en og to sammenlagt før løpet i Melhus, endte på henholdsvis 5. og 6. plass.