Digitalt magasin

Etter at Racing-magasinet har kommet ut på papir fra start og frem til for noen måneder siden, har vi nå levert enda ett elektronisk magasin til våre abonnenter. De aller fleste har vært fornøyde, men noen dere har ikke fått logget seg på for å få tilgang. Det kan være flere grunner til dette, men vi skal hjelpe hver enkelt med nødvendig data for pålogging.
Send en epost til abo@motorsport.no

 

Hjelp oss å satse

Norske motorsportutøvere gjør det for tiden godt i flere grener rundt omkring i verden. Dette må vi bygge videre på rundt omkring i landet og satse på, både for barn og ungdom. Å få den lille håpefulle, enten det er gutt eller jente, interessert i motorsport er bra både for deltakere og sporten. Derfor må det satses, slik at dette sunne og spennende fartsfylte miljøet kan gro og vokse. Mini Moto, en genialt mc-relatert idrett, som engasjerer hele familien.

Vi må bygge flere racing- og gokart-baner, gjerne sammen med andre aktiviteter. Ett vennskap innad i en motorklubb er uvurderlig for en sunn oppvekst for den unge racingspiren. Noen reiser svært langt for å kunne delta aktivt i løp rundt omkring i vårt lange land. Vi har i dag racing-team som har bilen sin stående i Sør-Norge, mens fører og team bor i Troms. Det blir for langt å kjøre opp og ned til hvert race, så de må fly. Dette er uholdbart og vanskeliggjør service og vedlikehold av kjøretøy uten å være borte fra familie ukesvis i sesongen. Vi må påvirke lokalpolitikerne til å ta motorsporten mer på alvor, og vi vil i tiden fremover lage oppstyr rundtomkring. Til dette trenger vi din hjelp.

Terje Båtmann Bliksvær
Redaktør

 

Ny redaksjon

Redaktøren for Racing, Terje Båtmann Bliksvær, har arbeidet i media i over 20 år. Han har erfaring blant annet fra magasinet Drive, Lyd & Bilde. Terje skal nå utvikle den digitale utgaven av Racing til å bli Norges ledende elektroniske magasin innen motorsport. Dessuten vil han utvikle motorsport.no som en portal for hele motorsport-Norge. Med seg på laget har han dyktige medarbeidere, både veteraner og unge fremadstrebende «motorsport-jyplinger». Til sammen har disse stor kapasitet og et godt innsyn i motorsport-Norge.
I redaksjonen har redaktøren også håndplukket personligheter, som vil kunne tilby Racing-lesere mye fakta og underholdning.

Red.