Ullevålseters mekanikere trodde de hadde fikset problemet da de skiftet ut bensinpumpen. Det gikk kjempebra i to etapper. Pål Anders tok en etappeseier og en tredjeplass. Men, på dagens etappe begynte problemene igjen og han måtte snu. Ullevålseters mekanikere jobber på spreng med å finne problemet, men i mens raser Ullevålseter nedover på listen. Drømmen om 10. plass er et fjert minne. Dette er en uvant situasjon for Ullevålseter, aldri har mekaniske problemer stoppen han i et rally tidligere.

 
– Jeg vil kjøre, det er uvant å stå på sidelinjen. Det er ikke noe gøy og jeg er kjempefrustrert. Men motivasjonen nå er å kjøre videre til Dakar, der venter det masse barn på meg. Jeg har et skoleprosjekt i Dakar og samler hvert år inn penger til skolen. Dit skal jeg også i år. 
 
Men heldigvis ser det lysere ut for læregutten til Ullevålseter. Kristian Felix Jensen har på tross av flere uhell kunnet fortsette løpet. Idag kjørte han inn til 5. plass,  45:42 bak vinner Paolo Ceci, sammenlagt har han klatret opp til 6. plass. Marius Helmersen kjørte inn til 7. plass idag, og ligger på 10. plass sammenlagt.
 
Pål Anders Ullevålseter er ikke tilgjengelig på telefon pga manglende dekning.
Foto: Alessio Corradino
Av: Mette Solli