Verdensstjerner til Hallingdal

0
110
Visninger
Newgarden og Castroneves kommer til Rally X on Ice!

Det slo ned som en bombe i det internasjonale bilsportsmiljøet da det ble klart at regjerende mester i IndyCar, Josef Newgarden og hans konkurrent Helio Castroneves skal delta i Rally X on Ice på Ål den 25. februar og på Gol den 3. mars.

Noen av verdens største stjerner skal delta på Rally X on Ice på Gol og Ål.

Amerikanske Josef Newgarden (27) vant IndyCar, Nord Amerikas svar på Formel 1, i 2017. Brasiliansk Helio Castroneves (42) har vunnet Indianapolis 500, verdens største idrettsarrangement med 400 000 tilskuere, hele tre ganger. Det kan nok hende overgangen fra Indianapolis Motor Speedway til Fuglehaugen Motorsenter blir stor, men brasilianeren gleder seg.

– Det er sykt å tenke på å kjøre en bil med pigger i dekkene. Jeg ser frem til å gripe muligheten å gjøre det beste jeg kan, sier brasilianeren til Autosport.

Rally X on Ice blir nok en overgang for den regjerende IndyCar-mesteren Josef Newgarden.

Ettersom det å kjøre på snø og is er noe helt nytt for de to stjernene er de ikke å regne som favoritter. Det må man imidlertid kunne si om svensken Kevin Eriksson som har kjørt flere VM-runder i rallycross i Supercar-klassen. Andre kjente navn på startlista er Robin Larsson og Cyril Raymond. Så spørs det om de klarer å gjøre noe med den store hjemmefavoritten Sondre Evjen.

– Det er utrolig gøy med så store navn på startlista, men når jeg har fått på meg hjelmen bryr jeg meg ikke om hvem som sitter i de andre bilene, sier Sondre Evjen.

I supportklassen Speedcar Xtreme stiller blant annet Timmy og Kevin Hansen til start.

Foto Newgarden:
Sara Stierch, Flickr

Foto Indy500:
Cary Aikin, Flickr

Tidligere artikkelHistoriske rallybiler midt i Oslo
Neste artikkelDenne utgave er sponset av :
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger eller tips til noe vi kan skrive om! post@motorsport.no
Del