Dere mekanikere representerer selve grunnmuren i norsk bilbransje, for det er dere som sørger for å holde bilparken i bevegelse! På årets Automesse, som bare arrangeres hvert 3. år, inviteres du til en egen mekanikerkveld. Der skal du få møte noen av de meste inspirerende mekanikerne jeg har møtt i min karriere, vi skal ha morsomme konkurransen med flotte premier, god underholdning og ikke minst, hold deg fast: KEBAB!! – Jan Erik Larssen

 

Tommy Rustad forteller om viktigheten av å kunne skru selv

Som motorsportutøver opplever Tommy Rustad fordeler av å kunne skru selv. Forståelse av teknikk og mekanikk gjør han til en bedre racebilsjåfør. Tommy forteller også litt om kommunikasjonene mellom han og serviceteamet hans. I tillegg vil vi høre litt om Tommy som lastebileier- og mekaniker.

Tommy Rustad her fra 2015 sesongen når han vant EM i Supercar.

Bli bedre kjent med Stig Bakke og hør hans utrolige historie

Stig Bakke «Mekanikeren som ikke lar seg stoppe eller skremme av noe!»
Stig forteller om utdannelsen, Oiltools, borretårn i hagen, helikopter, båtulykken og ikke minst om billidenskapen og bilsamlingen.

Hør Stig Bakke fortelle om sin historie på Automessen 2018.

André Villa om motorcross, skruing og samspill

Jan Erik snakker med André om hvordan livet er som utøver i verdenseliten i motorcross. André forteller om starten hvor kjøring og skruing gikk hånd i hånd. Han forteller om motorsykkelen, teknikk, modifisering, samspillet mellom mann og maskin. Livet til André avhenger bokstavelig talt av at maskinen fungerer og leverer optimalt!

André Villa startet tidlig, her er han 4 år og vasker crossykkelen sin.

Hold av: Torsdag 8. februar kl. 17-21
Hvor: Automessen, Norges Varemesse i Lillestrøm

FÅ DIN GRATISBILLETT HER

Info om Automessen:

Norges Varemesse i samarbeid med Autobransjens Leverandørforening presenterer den 14. bilbransjeutstillingen. Arrangementet går av stabelen 7.-10. februar på Norges Varemesse i Lillestrøm. Her samles «hele» bilbransjens ettermarked på ett sted. Få oversikt over ulike firmaer, sortiment, produkter, nyheter og teknologi.

Velkommen til inspirerende dager!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oJaQtZ2iXK8[/embedyt]