Bilen ble hentet fra Japan i 2007. Den er breddet med Vitt-styling fra Japan og er etter det vi vet eneste i Norden med dette breddekittet. Våren 2010 fikk en air-brush-kunstner frie tøyler og resultatet ble lakkering fra original sort (040) til japansk Yakuza inspirasjon.

I 2013 var det tid for å gjøre noen forandringer på Mercedes-Benz SL500. Det ble støpt en ny støtfanger foran (av original fanger på topp og Mercedes W212 fanger i bunn) og fargen ble Lambo Orange. Målet videre er å få trukket om bilen innvendig med orange detaljer i skinnet.

Bilen ruller i dag på 3-delte felger fra Leon Hardritt i dimensjonene 10×19 foran og 13×19 bak.

Ta en nærmere titt på denne på standen til Mercedes-Benz Car Club Norway som du finner i Club Street på Automessen 7.-10. februar på Norges Varemesse.

Skrur du på bil?

Besøk Automessen 7.-10. februar på Norges Varemesse i Lillestrøm. Her vises bredden av bilbransjens servicemarked og du får oversikt over ulike firmaer, utvalg, produkter, nyheter og teknologi. Du kan også dele erfaringer og få tips og inspirasjon til ditt neste prosjekt.

FÅ DIN GRATISBILLETT HER