NMK etablerer nytt selskap som vil overta drift og utgivelse av bladet Racing. Det nye selskapet vil hete Motorsport AS og vil være et heleid NMK selskap, men vil bli driftet i samarbeid med Molte Media AS som i dag har rettighetene til bladet Racing.

Motorsport as vil relansere Racing slik det en gang var, men nå som NMK sitt medlemsblad med fokus på bredden og «grasrota» i Norsk Motorsport. Racing vil også ha mye fokus på informasjon fra NMK, samt fra forbundene NBF og NMF.

Første utgivelse av «Nye Racing» vil komme 7. juli og dette er ikke tilfeldig. Dette er på dagen 100 år siden NMK ble etablert og dette vil selvfølgelig få en del spalteplass i denne utgivelsen.

Det vil annonseres tilbud på «halvårsabonnement» i løpet av kort tid og vi oppfordrer våre klubber og medlemmer til å støtte opp om dette prosjektet og kjøpe abonnement på vårt nye medlemsblad.

Racing_logo_Ferdig2

Motorsport AS vil i første fase bestå av en daglig leder, en journalist og vil ha kontor i Molte sine lokaler i Oslo. Videre plan er at selskapet i tillegg til å gi ut Racing, og i tillegg kunne levere alle typer media-, markedsførings- og promotiontjenester til NMK klubbene. Styret i selskapet vil bruke sommer og høst 2016 på å legge til rette for nye aktiviteter og tilbud. Styreleder er vår Generalsekretær Heidi Engedal.