Fondet har fått navn etter den fargerike personligheten og rallyføreren Greta Molander. Håkon Sveen Frøslid, som de to siste åren har tatt sølv i Norgesmesterskapet for tohjulsdrevne rallybiler, er den 32. rallyføreren i rekken som får midler fra fondet.

Håkon Sveen Frøslid startet sin rallykarriere som 16-åring i 2014. Han kjørte i ungdomsklassen i rally i to år med en Ford Fiesta ST.

Da han i januar i fjor fylte 18 år tok han steget opp i NM-klassen for tohjulsdrevne biler med den samme bilen. Sammen med kartleser Marius Fuglerud hadde han en god sesong, og endte opp med NM-sølv, bare slått av Steve Røkland.

I årets sesong startet han igjen i sin Ford Fiesta ST med Marius Fuglerud i kartleserstolen. Midt i sesongen byttet de til en Peugeot 208 R2, vinnerbilen til Røkland fra 2016-sesongen. Det ble nok en god sesong for Frøslid, og nytt NM-sølv, denne gangen bak Morten Storsveen.

Håkon Sveen Frøslid har vist seg som en svært stabil og pålitelig rallyfører. I år fullførte han og tok NM-poeng i alle sju runder. I både 2014, 2015 og 2016 brøt han kun ett løp per sesong.
Som nevnt er Håkon Sveen Frøslid den 32. rallyføreren som blir tildelt midler fra Greta Molanders Fond.

 

De øvrige er:

Ole V. Såtvedt
Torfinn Heller
Birger Gundersen
Odd Liengen
Runar Pedersen
Trond Lyseng
Tommy Jahnsrud
Geir Nymoen
Trond Sveinsvoll
Knut Høistad
Henning Solberg
Petter Solberg
Bruno Arntsen
Rune André Dalsjø
Martin Stenshorne
Per Steinar Dybdal
Tord Linnerud
Markus Foss
Thomas Schie
Christian August Selmer
Sveinung Bieltvedt
Eyvind Brynildsen
Trond G. Svenkerud
Andreas Mikkelsen
Petter Kristiansen
Steve Røkland
Frank Tore Larsen
Anders Kjær
Sindre Furuseth
Ole Chr. Veiby
Oscar Solberg