Her setter Top Gear fartsrekord i en traktor:

The Stig knuste dermed den forrige rekorden som ble satt i Finland (130 km/t, 2015). Traktoren, som nå blir kalt «Track-tor», er utviklet ved Top Gear Agricultural Technology Centre. Den har 500 hestekrefter, driftes av en 5,7 liters Chevy V8-motor, og er lakkert i en lekker oransje farge i ekte Lamborghini-stil.

I tirsdagens Top Gear-episode på BBC Brit, får du se programleder Matt LeBlanc skape en høyhastighetstraktor som skal revolusjonere britisk landbruk. Sammen med Chris Harris skal de prøve å sette ny verdensrekord, men med sine 140 km/t har The Stig lagt lista høyt.

─ Som stolt eier av ikke mindre enn fire traktorer kan man jo si at jeg er litt entusiast. Temaet i tirsdagens episode er at traktorer blokkerer veiene. Når du befinner deg bak en, kommer du deg ingen vei. Derfor prøver vi å sette fart på landbruket. Når Lewis Hamilton pensjonerer seg, da er det dette han kommer til å kjøre, forteller Top Gear-programleder og tungmaskineri-fanatiker Matt LeBlanc.