Det egenartede nye Dunlop D429 har et aggressivt, scrambler-aktig slitebanemønster. Dette ble utviklet av Dunlop i nært samarbeid med Harley-Davidson for å oppfylle de spesifikke behovene for Fat Bob og Fat Bob S.

Dette nye mønsteret ble utformet for å passe til hele den nye Harley-Davidson Softail-chassisserien, som tilbyr et potensial for dynamisk kjøring vi aldri tidligere har sett på de legendariske, amerikanske V-twin-syklene.

Dmitri Talboom, produktsjef hos Dunlop Motorcycle Europe forklarer hvor viktig dette spesialutviklede dekket er. «Fat Bob har en motor på 1,8 liter som gir stor dreiekraft på lave omdreininger. Dette krever spesielt mye av et dekk, og derfor har D429 et dataoptimalisert mønster som bidrar til holdbarhet og jevn slitasje.»

D429 er merket med Harley-Davidson og Dunlop på sideveggene.

Lanseringen av D429 viderefører et offisielt partnerskap om levering av originalutstyr som ble påbegynt for 37 år siden, da Dunlop ble valgt som det godkjente dekket for sportsteren.

I fjor feiret Dunlop at de hadde levert 10 millioner originaldekk til Harley-Davidson.

D429 blir tilgjengelig i Europa hos Harley-Davidson-forhandlere og Dunlop-forhandlere som er spesialister på motorsykkeldekk.

 

Hvis du ønsker mer informasjon om Dunlop Europe, kan du gå til www.dunlop.eu,