Marokko er tilbakelagt og fem etapper av Africa ECO Race er gjennomført. Så langt har de norske gutta imponert stort.  Både ørkenrev og mentor Pål Anders Ullevålseter, og hans læregutt Kristian Felix Jensen.

#100 Pål Anders Ullevålseter

På telefonen forteller Pål Anders– I morgen venter en etterlengtet hviledag før ørkensanden starter. Jeg er veldig sliten, men også svært takknemlig. Jeg er veldig fornøyd så langt, det er gøy og alt fungerer veldig bra. Men, det er ingen selvfølge å komme frem til mål, det fikk fikk jeg jo smertelig erfare i fjor. Botturi og jeg har ligget sammen nesten hele veien. Jeg har fått lest han litt. Han navigerer oppimot perfekt og kjører kjempefort. Nå skal det sies at det ikke har vært mye sand hittil, så vi får se hvor raskt han kjører i sanden. Det blir iallfall spennende. Jeg gleder meg til ørkendyner og sand.
En hviledag trenger nok Felix også, han har imponert stort så langt. Idag var han knappe 15 minutter bak dagens vinner. Det lover veldig bra. Han kjørte inn til 4. plass idag, bare 15 minutter bak vinneren og på plassen bak Benko som ligger på 3. plass i sammendraget. Pål Anders kom inn på 2. plass rundt 2 minutter bak Botturi. I sammendraget er alt uendret. Pål Anders på 2. plass og Felix på 5.plass.