Team Ullevålseter inn på topp 5 under årets Africa ECO Race når en sjarmøretappe gjenstår. Løpet er ferdig, nå handler det om å kjøre inn i folkemengden, motta hyllest og løfte trofeer.

Det har vært en kamp hele veien. Lange dager og mange timer på sykkelen. Sand i skoene, furer i ansiktet og vonde muskler. Over 6000 km. Pål Anders har ligget på toppen hver eneste dag. Han har kjempet. Kjempet for å bli kvitt Italienske Botturi. Men han har ikke lykkes. I dag kjørte han fortere enn noen gang tidligere, bak i støvskyen lå Botturi. Han slapp ikke taket da heller, men nok til at Pål Anders kom først i mål og fikk sin fjerde etappeseier. 

Nå venter siste etappe i Senegal, langs Lak Rose og inn til podiet og hyllest i Dakar. Løpet er over, det er kun en sjarmøretappe igjen. I morgen venter tusenvis av mennesker og jubel. For det blir jubel for andreplassen. Det er ikke gitt å komme til mål. Det fikk Pål Anders erfare i fjor, men i år har alt gått på skinner. Ingen problemer verken med sykkel eller kropp, kun en avlyst etappe. Kun en hindring i veien, en råtass av en italiener.

Team Ullevålseter står bak seks etappeseire, topp fem i Africa Race. Norge hevder seg. Det er stort og det er veldig gøy!

Team Ullevålseter består av:

#100 Pål Anders Ullevålseter – 2. plass

#102 Kristian Felix Jensen – 4. plass

#101 Frany Arredondo – 5. plass

#100 – Pål Anders Ullevålseter

#102 Kristian Felix Jensen


#101 Frany Arredondo