Sander Aagard-Michelsen

Sander Aagard-Michelsen

Sander Agard-Michelsen vant 1. NM runde i motocross, MX85, på Elgane.

Sander kjører en TM 85ccm 2014 modell og en TM 125ccm 2014 modell, og stilte i to klasser i helgens NM runde!

Dagen startet med treningsrunder kl 8.00 (!)hvor han fikk 2. beste treningstid. I tidskvalen ble det en spennende fight mellom Kevin Horgmo og Sander, hvor Sander trakk det lengste strået i siste runde og satte den beste rundetiden. Det betyr at han kunne gå først på startgrinda og velge startspor som nr 1.

Starten i 1.heat, i MX85, gikk ikke så bra og han kom ut som Nr 7. Kan kjørte seg opp til 2. plass og knivet med Kevin. Han tok voldsomt innpå den siste runden, men Kevin vant denne.

Sander skulle også kjøre ungdom MX125 klassen, som startet rett etter blomsterseremonien i MX85. I 1.heat fikk han en god start og kom ut som nr 4. Han kjørte veldig bra og tok en flott 5.plass. Så ble det en lang pause før startene i 2.heatet.

Starten i 2.heatet i MX85 gikk noe bedre men han ble liggende som nr 3 etter Torstein Heggelien og Kevin Horgmo. Sander kjempet seg oppover og ville ta seieren i dette heatet. Helt mot slutten kom han forbi Kevin, da han gjorde en feil, og holdt plassen til mål!

Kevin og Sander hadde like mange poeng, men fordi Sander vant siste heatet, vant han også sammenlagt!
Så var det raskt over til ny start i MX 125. Det ble en dårlig start med en kjempe velt som var vanskelig å komme rundt. Han kom ut nesten sist. Sliten etter det vanvittig spennende 85 heatet, får han kjempet seg opp til 13.plass og endte totalt på 7. Sander kjørte som den eneste to klasser i dag. En kjempe prestasjon!

Sander og teamet takker TM Racing Norge for to fantastiske sykler, TM 85ccm 2014 modell og TM 125ccm 2014 modell! Vi vil også takke mekaniker Morten Ro for all hjelp i dag!

Neste løp for Sander er til onsdag i Falun i Sverige. Ny spenning på gang. Vi gleder oss.

NM Elgane 2014

Pressemelding https://www.teamsanderracing.com
Foto: Anita Weng