Foto: Lars Gange subaru.com/rally

Foto: Lars Gange subaru.com/rally

Sverre Isachsen kjørte inn til en andreplass bak Ken Block i lørdagens runde av Global Rallycross Championship i Charlotte, North Carolina.

– Endelig løsnet det for oss denne sesongen. Jeg har noen pallplasser fra de to siste årene, og jeg vant et løp i rallycrossens barndom her i USA i 2010, men jeg anser dette som mitt beste resultat i amerikansk rallycross. Denne andreplassen er god som gull for meg, sier Sverre Isachsen.

Sverre Isachsen er den eneste nordmannen i det USA-baserte mesterskapet Red Bull Global Rallycross, og Subaru-føreren startet helgen bra med en fjerdeplass på kvalifiseringen. Videre vant han et innledende heat og ble nummer tre i et annet. I semifinalen ble han så påkjørt, men han klarte å berge en tredjeplass noe som sikret en plass i finalen – men uten en god startposisjon.

– Jeg hadde ikke det beste utgangspunktet i finalen, men denne banen passer meg bra. I motsetning til de fleste andre banene vi kjører på i USA består denne banen mest av grus, og jeg fikk en god start. Videre satset jeg alt i alternativsporet, og det gikk bra. Dermed var andreplassen min, jubler 43-åringen fra Hokksund.

Det var den verdenskjente Youtube-kongen Ken Block som vant løpet i Charlotte, mens den tidligere F1-føreren Nelson Piquet Jr. ble nummer tre.

– Min Subaru Impreza blir bedre og bedre for hvert løp, og teamet mitt gjør en fenomenal jobb om dagen. Jeg gleder meg veldig til det neste løpet, avslutter Sverre Isachsen.

Pressemelding fra Isachsen Motorsport
Foto: Lars Gange subaru.com/rally