– Både Solbergseter og Fulland har vært en del av norsk bilsport i en mannsalder. De var begge med da det ble arbeidet aktivt med å få i gang rallysporten igjen etter en lengre periode med forbud. I 1982 arrangerte KNA Kongsvinger et prøveløp, to år før myndighetene ga klarsignal for opphevelse av rallyforbudet. Allerede den gang var begge to aktivt med i arrangementet, sier generalsekretær i NBF, Hallgeir Raknerud.

Tor Solbergseter og John Fulland fikk sine utmerkelser under et medlemsmøte i KNA Kongsvinger nylig. Klubben som i disse dager feirer sitt 90-årsjubileum er fortsatt en av de mest aktive i norsk bilsport. KNA Rally Finnskog har vært arrangert hele 32 ganger, og er fortsatt et attraktivt løp i NM-serien. Det var i Kongsvinger drømmen om en VM-runde oppstod, en drøm som resulterte i Rally Norway i 2007 og 2009.

MEDLEM SIDEN 1967

John Fulland ble medlem av KNA Kongsvinger allerede i 1967. Han har hatt en rekke verv i klubben, blant annet som leder fra 1996-2000. Fulland har også vært varamedlem til hovedstyret i KNA, og han fikk KNAs sportsmedalje i 1976. Tor Solbergseter har vært medlem av KNA Kongsvinger siden 1975. Han var formann i klubben i 1994/95. Han har tidligere fått både KNAs fortjenstmedalje og sportsmedalje.