Nederst i denne artikkel finner du info om pålogging!

 

 

Kjære abonnenter og lesere!

Racing har i mange år vært publisert som papirmagasin, men vi innser at tiden har gått fra oss. Tradisjonelle magasiner, trykkekostnader og distribusjon via post ble rett og slett dyrt og utfordrende etterhvert. Vi er nødt til å henge med i den digitale utviklingen og med vår nye medieplattform kan vi levere vel så godt, på alle områder i fremtiden. Interaktivitet, video og lignende.

Skal vi nå yngre lesere må vi bruke deres digitale plattform, smart telefon, ipad/nettbrett dataskjerm etc, det er på disse plattformene vi rekrutterer mange nye lesere og som ikke synes lenger at papir er like interessert. Derfor går nå Racing hel-digitalt.

Vi gjorde en test i høst og sendte ut en link til digital utgaven og fikk mye positive tilbakemeldinger og har derfor valgt å gå for denne løsningen.
Vi er nok ikke 100% i mål enda, men ambisjonene er høye. Derfor vil vi fremover kunne komme med stadig nye forbedringer som vi tror at du som leser vil glede deg over. I forbindelse med testen i høst har vi trukket ut noen vinnere som får abonnement i gave – til seg selv eller gi bort, dette finner bakerst i denne utgaven.

www.motorsport.no vil vi bli enda flinkere til å oppdatere nyheter og det vil med tiden bli mer, men mer av det vi publiserer vil bli forbeholdt våre abonnenter. Enn så lenge har alt vært åpent og mye av det som er i denne digitale utgaven kommer også på nett, men også da er mye av innholdet kun for våre abonnenter.

Vi har mange ideer for fremtiden – bare å følge med!

Håper du liker denne utgave, gi oss gjerne litt feedback – det er viktig for oss –
undersøkelsen finner du inne i magasinet!

God lesing!

Mvh
Redaksjonen

 


Slik virker det!

Digital utgaven og etter hvert stoff på www.motorsport.no er forbeholdt våre abonnenter og løsningen krever derfor pålogging. Det ønsker vi å gjøre så enkelt som mulig når vi sender ut epost. Det blir kun et enkelt klikk for å logge på hver gang, men det kan være lurt å oppdatere ditt passord uansett – dersom du skal logge deg inn andre ganger uten vår epost.

For å få tilgang til Racing må du være abonnent og på-logget.

Pålogging MinSide

Du finne linken til pålogging helt øverst i menyen. Du kan også gå via MinSide linken i menyen. Alt innhold som du har tilgang til finnes unde linken Bibliotek.


Du kan i en periode logge deg inn med ditt abonnementsnummer som brukernavn og postnummer som passord. Anbefaler uansett at du umiddelbart endrer passord. Det kan du gjøre MinKonto-siden, her finner du også saldo på ditt abonnement og her kan du melde deg av og på nyhetsbrev. Melder du deg av nyhetsbrev får du ikke beskjed når neste utgave er klar.


Har du fått en SMS fra oss?

Det skyldes at vi ikke har en epost adresse til deg – men fortvil ikke. Det er fult mulig å logge deg inn uansett. I SMS’en står ditt abonnementsnummer [7-siffer] og passord [4-siffer]. Du kan i en periode logge deg inn med ditt abonnementsnummer som brukernavn og postnummer som passord. Anbefaler uansett at du umiddelbart endre passord og legger inn din epost adresse. 

Har du andre spørsmål, eller problemer med pålogging, ta kontakt med vår kundeservice
Epost: racing@aboservice.no
Telefon: +47 21 62 73 39
Tider: Man-Fre 9-11:30 og 12:30-15:00
Spørsmål til redaksjonen kan rettes til:
Epost: redaksjonen@racing.no