I den første runden av den nordiske RallyX on Ice-serien i Östersund stakk Evjen av med andreplassen – til tross for noen vanskelige heat. I helgen gjentok han bragden og kjørte inn til en ny andreplass da RallyX on Ice-sirkuset gjestet den legendariske rallycrossbanen i Höljes rett over svenskegrensa.

Evjen startet med et innledende heat hvor han ledet hele veien inn til mål, men i den andre omgangen gjorde en litt dårlig start det vanskeligere. Han gjorde imidlertid opp for det i det tredje heatet hvor han også kjørte først over målstreken. I semifinalen gjorde Evjen en strålende figur og vant sin semifinale – og sikret seg dermed en god plassering i finalen.
– Denne helgen var jevnt over veldig bra, og i semifinalen fikk jeg god hjelp av spotteren min som hjalp meg til å ta smarte valg, sier han.

I finalen startet Evjen i første rekke sammen med Kevin Eriksson, men klarte aldri å ta igjen svensken. Dermed ble det nok en andreplass på Evjen, men selv om han ikke sto øverst på pallen denne gangen heller er han strålende fornøyd med helgen.

– Jeg kjørte bra hele helgen og bilen fungerte perfekt, så jeg er veldig fornøyd med resultatet. Dette er veldig viktige poeng å ta med seg i sammendraget – spesielt siden det er en kort serie med kun fire runder, sier han.

Nå retter han blikket mot de to avgjørende rundene i mesterskapet. Disse blir på hjemmebane, og Evjen har fortsatt tro på en sammenlagtseier i serien. Nå ligger han som nummer tre bak brødrene Oliver og Kevin Eriksson som har vunnet hver sin runde. De to siste rundene går av stabelen på Vatsfjorden i Ål og på Fuglehaugen Motorsenter henholdsvis siste helgen i februar og første helgen i mars.

– Jeg gleder meg ekstremt til de to løpene på hjemmebane. I fjor vant jeg på Fuglehaugen, og jeg går for seier i begge løpene i år. Forhåpentligvis kommer det mye publikum som kan hjelpe til ved å heie meg frem, sier han.

Til rundene i Norge kommer også to verdensstjerner i form av fjorårets IndyCar-mester Josef Newgarden og hans teamkamerat Helio Castroneves fra Brasil.