Fansen fikk studert den berømte hvite hjelmen på nært hold, før den stasjonære The Stig plutselig våknet til live – og alle deres uvurderlige reaksjoner ble fanget på kamera.

Reuel Singh fra Croydon fikk sitt livs største sjokk da han prøvde å ta en selfie med Top Gears anonyme ess.

─ Jeg elsker Top Gear og følger slavisk med på programmet, så jeg ble superglad og overrasket da jeg så at The Stig var her som voksfigur. Og detaljnivået var fantastisk.

─ Selvfølgelig ville jeg ta bilde, og jeg ble skikkelig skremt da han begynte å bevege på seg!

The Stigs ablegøyer utspilte seg i Madame Tussauds sportsseksjon, hvor besøkende kommer nærmere sportshelter som Cristiano Ronaldo, Usain Bolt og Rafael Nadal.

Top Gear slo seg sammen med den kjente London-attraksjonen for å feire den nye sesongen, som for tiden vises på BBC Brit på tirsdager kl. 22.30.

Matt LeBlanc, Chris Harris og Rory Reid har så langt i sesongen gledet seerne med flyvende biler, Bigfoot-jakt, kappkjøring med sumobrytere og annet sprell.

─ Det overrasker meg ikke å høre at det ble litt kaotisk på Tussauds. Når The Stig ikke kjører motoriserte kjøretøy veldig, veldig fort – så er han ekstremt god på å stå helt stille som en statue. Behovet for fart betyr imidlertid at disse hvileperiodene er kortvarige.

I ukens Top Gear-episode får vi se Matt LeBlanc teste verdens raskest akselererende produksjonsbil, med litt hjelp av NASA; Chris og Matts franskfilmerte kjærlighetsbrev til Citröen 2CV, og Rory som tester noen spennende biler fra Sør-Korea.