I mars 2019 skal den spektakulære undervannsrestauranten under stå ferdig i Lindesnes, og restaurantkonseptet har fått massiv oppmerksomhet internasjonalt. Mindre blir det nok ikke nå som et bord for to ble auksjonert bort for 160 000 kroner under charity-arrangementet Amber Lounge i forbindelse med Monaco Grand Prix.

Det var racerføreren Roar Lindland, som selv kjørte Porsche Supercup i Monaco, som stod bak ideen, og alle pengene går til organisasjonen «Race against Dementia», som er en organisasjon som samler inn penger til demensforskning på initiativ fra den tidligere verdensmesteren i Formel 1, Sir Jackie Stewart.

– Jeg fikk ideen når min kone Connie og jeg ble invitert til Amber Lounge i fjor. Jeg tenkte at dette måtte være en glimrende måte å få inn penger til en god sak og samtidig sette restauranten under og hele Sørlandet på kartet. Sammen med under og Porsche Norge fikk vi dette til som igjen brakte inn 160 000kr til en veldig god sak, forteller Roar Lindland.

Paret som kjøpte restaurantopplevelsen blir hentet på flyplassen i en Porsche, kjørt til restauranten, og to dager etterpå går ferden tilbake med en Porsche – med et innlagt pitstop på Preikestolen.

 

Amber Lounge er et veldedighetsarrangement som arrangeres i forbindelse med Monaco Grand Prix hvert år, og flere opplevelser blir auksjonert bort til innsamling for demensforskning. Den kjente auksjonariusen Charlie Ross ledet showet foran Prins Albert av Monaco, en rekke Formel 1-førere, andre kjendiser og presse.