Denne helgen hadde Mads Siljehaug gjesteopptreden i sin gamle klasse GT4 og var «stand in» for Patric Niederhauser i det femte og sjette løpet i GT4 Central European Cup på Nurburgring. Mads kjørte en KTM for K-racing Reiter sammen med Marylin Niederhauser fra Sveits.

Mads kjørte sin kvalifisering til startspor 2 i det første løpet lørdag og Marilyn kjørte inn til startspor 9 i sin kvalifisering til løpet søndag.

Mads startet løpet lørdag og skulle kjøre første halvtimen før pit stop og sjåførbytte. Han fikk en heller dårlig start da de ikke fikk grønt lys før de var under lystavla så han ikke kunne se denne, men måtte følge med på de andre bilene når starten gikk. Kom derfor sent ut og havnet på 4-5 posisjon ut fra første sving. Han ble ikke satt ut av dette og før første runde var ferdig hadde han kjørt seg opp til andre posisjon rett bak lederbilen.

Mads hadde veldig god fart inne og han og lederbilen, en Audi, stakk fra resten av feltet. Etter  fire runder passerte Mads lederbilen og avanserte gjennom resten av løpet og fikk en ledelse på ca. 5 sek før pit stop og sjåførbytte. Mads fikk også beste rundetid av alle i løpet.
De hadde et perfekt pit stop og Marilyn kom ut med samme ledelse på den jagende Audien. Marylin tapte litt til Audien for hver runde, men det holdt med et nødskrik og hun kunne krysse målstreken som nr. 1 og seier i løpet.

I det andre løpet søndag, kjørte de på Marylin sin kvalik og startet P9.
Hun hadde en heller dårlig dag og ble liggende bak en Mercedes som hun ikke kom forbi og tapte mye til lederbilen. Ved bytte var hun ca. 25 sek. bak og Mads fikk et vanskelig utgangspunkt for å ha sjans til en topplassering.

Mads hadde god flyt i kjøringa og avanserte i feltet med noen utrolig fighter og smarte forbikjøringer. Så kom en beskjed de fryktet at de hadde blitt sluppet ut av pit ved sjåførbytte noen tideler for raskt og dermed ble det straff, stop and go 3 sek. Mads måtte inn og ta denne straffen og da var alt håp ute om en topplassering, men på tross av dette en hederlig 5. plass i det andre løpet av 12 startende biler.

Neste ordinære løp for Mads i Blancpain GT3 serien i Reiter sin Lamborghini er ikke før i sept. så det passet fint med en opptreden i sin gamle klasse og bil.