Roar Lindland tok over sammenlagtledelsen i ProAm-cupen i Porsche Supercup etter seieren på italienske Monza nettopp.

-Ja, dette var en helg med full klaff. Jeg var raskest i ProAm på både trening og kvalifisering, og jeg vant klassen i løpet. I tillegg var jeg litt heldig da min erkerival fikk en punktering ut i løpet og tapte tid på det. Dermed har jeg nå overtatt ledelsen før de to siste løpene i Mexico City den siste helgen i oktober, forteller Roar Lindland.

Lindland er nå seks poeng foran franske Nicolas Misslin, men det er to løp som kjøres i Mexico City, så ingen ting er avgjort.

-Jeg har en mental fordel med å lede foran finaleløpene, og jeg har vært raskere enn Misslin i stort sett hele år sier Lindland som kjører for Lechner Racing Middle East i Porsche Supercup.

På hjemmebane 

I pausen frem til finaleløpene i Porsche Supercup skal Lindland delta i hele fire runder fordelt på to helger i Carrera Cup Scandinavia. De to første løpene går på Rudskogen til helgen, og i det skandinaviske mesterskapet ligger Lindland på en andreplass, 12 poeng bak ledende Lukas Sundahl.

-Hovedprioriteringen i år har vært Porsche Supercup, men samtidig har det gått veldig bra i Skandinavia. Derfor satser jeg på en god avslutning hjemme også. Det er tøft å ta igjen Lukas i mesterskapet, men alt er mulig.

Da Carrera Cup’en besøkte Rudskogen tidligere i år ble det en seier og en andreplass på Roar Lindland. Lindland kjører for teamet Porsche Performance Team Norway i Skandinavia, og det blir spesielt å kjøre på Rudskogen i helgen.

-Løpet er en del av Porsche Festivalen, hvor det er en rekke aktiviteter for hele familien. Vi venter storinnrykk til Rudskogen i helgen med mange nordmenn som deltar i de forskjellige klassene.

I tillegg til Carrera Cup Scandinavia kjøres det også løp i STCC, Formel STCC og det norske og svenske GT-mesterskapet. Det blir også øvelseskjøring med Porsche for 16-åringer, Lego-bygging, terrengkjøring, gokart og besøk av kjente personligheter som tidligere F1-fører Mark Webber, Porsche-entusiast Magnus Walker og Prins Carl Philip av Sverige.