Sverre Isachsen ble nummer ti i dagens runde i Red Bull Global Rallycross i Washington DC. Svenske Patrik Sandell vant løpet.

Årets tredje runde i Red Bull Global Rallycross ble vanskelig for Sverre Isachsen og hans Subaru WRX STI. For første gang skulle mesterskapet besøke USAs hovedstad Washington DC hvor arrangørene hadde bygget en bane utenfor RFK Stadium.
– Banen minnet litt om den vi kjørte på i Austin sist og det passer meg egentlig ganske dårlig. Banen var en såkalt Mikke Mus-bane med mange svinger og lav hastighet. Jeg liker meg bedre på baner hvor det går litt fortere.

Likevel gjorde KNA Eiker-føreren en heroisk innsats, og ledet et av de innledende heatene, men fikk problemer da gassen hang seg opp. Etter en tredjeplass i semifinalen ble det i hvert fall en finaleplass på Hokksund-mannen, men heller ikke finalen klaffet alt som det skulle.

– Jeg var litt uheldig i starten og ble bare nummer ti. I denne sporten trenger man marginene på sin side, og det er en stund siden jeg har hatt det nå. Vi har uansett funnet ut mye om bilen denne helgen, og tror vi skal ha en enda bedre bil i de neste løpene. Med litt flaks i tillegg kan dette bli veldig bra, avslutter Sverre Isachsen.

Patrik Sandell fra Sverige vant dagens løp foran Nelson Piquet Jr. fra Brasil og Joni Wiman fra Finland. Det neste løpet for Sverre Isachsen er i New York den 20. juli.

Pressemelding fra Isachsen Motorsport
Foto: Lars Gange subaru.com/rally