Østberg bekrefter at han kjører WRC neste år.

I en pressemelding bekrefter Citroën at det blir Sebastien Loeb og Daniel Elena som sitter i én av DS3 WRC-ene som skal kjøre. Forrige uke meldte de om at Kris Meeke fortsetter som fabrikksfører, og han blir dermed sjåføren av den andre bilen.

Loeb blir hentet inn for å promotere lanseringen av DS som et eget merke, men Citroën Racing sier at dette er en engangshendelse. Det er med andre ord ikke snakk om et virkelig comeback for legenden.

– Med syv seiere i Monte-Carlo er Seb og Daniel utvilsomt de beste spesialistene, og jeg er sikker på at de vil være ekstremt konkurransedyktige i en bil med betydelige tekniske oppgraderinger, sier Citroën Racing-sjef Yves Matton i pressemeldingen.

Også Loeb gleder seg til å komme tilbake i rallybilen, og sier at han ikke nølte et sekund da han fikk spørsmålet om å stille til start i årets første WRC-rally.

– Jeg har gode minner fra DS3 WRC, og håper 2015 vil gi oss enda et godt minne, sier Loeb i pressemeldingen.

Håper på løsning før jul

Citroën er tydelige i sin pressemelding på at de stiller med to DS3 WRC i Monte-Carlo, og dermed ser det mørkt ut for Østbergs sjanser til å kjøre WRC-bil for franskmennene i sesongåpningen.

Østberg selv vil ikke si noe om hva som skjer neste sesong enda, men lover at alt skal være klart i løpet av kort tid.

– Det kommer nyheter i løpet av neste uke, så vi får ta det da, sier han til motorsport.no.

Men kommer du til å kjøre WRC neste år?

– Ja, det gjør jeg, sier han bestemt.