Fortsatt uklart hva Østberg gjør neste år.

Citroën sendte i dag ut en pressemelding hvor de bekrefter at Kris Meeke fortsetter som fabrikksfører for det franske bilmerket neste sesong. Også hans kartleser Paul Nagle blir værende ved hans side i 2015-sesongen.

– Vi tok en sjanse da vi signerte Kris Meeke foran denne sesongen, men han har forbedret seg for hvert løp og er nå en komplett fører, sier Citroën Racing-sjef Yves Matton i pressemeldingen.

Meeke er naturlig nok fornøyd med den fornyede tilliten hos det Versailles-baserte teamet.

– Det er fantastisk å få muligheten til å fortsette å jobbe sammen. Citroën har gitt meg muligheten til å vise hva jeg kan, og det første året har jeg brukt på å lære så mye som mulig om WRC. Den andre halvdelen av sesongen har jeg også fått vist frem noe av potensialet mitt, sier briten som vant IRC i 2009.

Han er klar på at han fortsatt har områder hvor han må forbedre seg, men trekker frem erfaring med både team og WRC som noe positivt foran den kommende sesongen.

Når det gjelder den andre Citroën-bilen som skal kjøre WRC neste år, er ting imidlertid fortsatt uklart.

– Navnet på den andre fabrikksføreren vil bli offentliggjort i løpet av kort tid, men vi må bli ferdig med de forskjellige diskusjonene som fortsatt pågår sier Matton i pressemeldingen.

I den norske Østberg-leiren er det også stille om hva som skjer neste år. PR-ansvarlig Tone Nesheim Tonerud sier til motorsport.no at de foreløpig ikke har noen kommentar til hva som skjer neste sesong.

– Ingenting er klart enda, avslutter hun.