Porche juniorfører Dennis Olsen (21) fra Våler i Østfold, er årets vinner av den tyske Porche-cupen. I dagens løp på Hockenheim ble han nummer to etter Christian Engelhart, mens erkerival Nick Yelloly fikk en straff for å ha presset en konkurrent av banen i første runde. Dermed har ingen av de andre førerne mulighet til å ta igjen Olsen selv om det gjenstår ett løp, som kjøres på den sammen banen klokken 09.50 i morgen søndag.

– Det er utrolig deilig å ha sikret seieren allerede i dag. Nå skal jeg bare nyte løpet i morgen, sier Dennis Olsen.

Olsen har i år hatt en fantastisk sesong, og har også muligheten til å vinne Porche supercup, hvor han kun er tre poeng bak sammenlagtleder Michael Ammermüller foran de to siste løpene i Mexico om to uker.

Sjekk også ut:
www.dennisolsen.no
www.facebook.com/dennisolsenfanpage
www.twitter.com/olsen_dennis
www.instagram.com/dennis_olsen

Dennis Olsen (21) var i flere år Norges fremste gokartfører og erkerivalen til dagens F1-fører Max Verstappen. Etter noen år i formelbil, hvor andreplassen i Formel Renault 2,0 Eurocup var høydepunktet, ble han høsten 2015 plukket ut som en av fire offisielle juniorførere for Porsche. Dennis kjørte i 2016 det tyske mesterskapet Porsche Carrera Cup Deutschland, og ble nummer tre sammenlagt. I 2017 skal han kjøre både Porsche Mobil 1 Supercup og Porsche Carrera Cup Deutschland. Dennis er medlem av Norges Bilsportforbunds elitesatsing Team Norway og kjører for KNA Varna.