Porsche 944 Cup var svært populært i Europa på 80-tallet, og nå har den endelig kommet til Norge. Porsche Cup er en billig og god innstegsklasse i racing, og med Dan Gøran Lunde som klassens ildsjel har grenen vokst godt bare i løpet av et par år.
Lunde selv vant det første løpet foran John B. Roligheten og Raymond Myrland. Lunde vant også andre runde foran Myrland og Morten Langørgen. Resterende Porsche-klasser ble samlet i et heat hvor Per Øyvind Seeberg vant foran Hallgeir Lie og Frode Kvernrød. I andre løp vant Thomas Solberg foran Seeberg og Lie.

Porsche 944 Cup växer stadigt och det är ett bra alternativ för den som vill börja med racing.

Måtte på sykehus

Det var seks forskjellige GT-klasser delt mellom to forskjellige heat under NM-avslutningen på Vålerbanen. I heatene for klassene 3,4 og 5 startet Håvard Kollen fra pole position.
På fjerde runde krasjet han med en medkonkurrent, og kjørte av banen. Bilen ble ødelagt, og Kollen ble kjørt i ambulanse til Hamar sykehus. Etter undersøkelser viste det seg at ingenting var brukket, men han var skikkelig mørbanket. Sikkerheten er høy i motorsport og bilene er bygget for å tåle harde støt.
Løpet ble startet igjen, og regjerende mester Per Andre Støle vant det første GT3-løpet foran Olav Rygge og Odd Rune Nærsnes. Støle vant også den andre raset foran Nærsnes og Roger Havik. Det tredje løp ble vunnet av Per Øyvind Seeberg foran Rygge og Støle, som dermed forsvarte sitt NM-gull.

Vant alle tre finaler

I GT4 hadde Alf Marius Loe Sandberg en perfekt helg. Han vant alle tre finaler foran Per Støldal, men Støldal var kald og visste at tre andreplasser var nok til å forsvare NM-gullet.
I GT5 ledet Erik Halvorsen foran finalen, men han måtte melde avbud og stilte ikke i finalen. Remi Brenden Ødegård benyttet sjansen og tok tre seire, og kunne passere Halvorsen i sammendraget og forsvare sin tittel i norgescupen.

Bakken til topps

I heatene til GT 1, 3 og GT+ vant GT+-føreren Kai Roger Bakken alle tre heatene og dermed også norgescupen sammenlagt i klassen. I GT1 vant Dagfinn Larsen første løp, mens Anders Ringstad vant de andre to. Larsen var allerede klar som NM-mester før finalen.
I GT2 var det betydelig flere førere. Ole William Nærsnes vant alle tre løp, og gikk til topps i NM-sammendraget.