2017 Geneva Supercross

0
45
Visninger

Red Bull KTMs Marvin Musquin er ustoppelig i forberedelsene til 2018 AMA Supercross-serien. Ved hjelp av sin KTM 450 SX-F “eide” den franske stjernen begge kveldene av den velbesøkte Genève Supercross på Palexpo sist helg for til slutt å bli kronet med; “King of Geneva” for fjerde gang.


2017 Geneva Supercross

1. Marvin Musquin (FRA), Red Bull KTM
2. Jason Anderson (USA), Husqvarna
3. Justin Brayton (USA), Honda

Tidligere artikkelDennis Olsen kåret til Årets Bilsportutøver 2017
Neste artikkel30 år siden sist
Motorsport.no oppdateres jevnlig med ferske nyheter fra motormiljøet. Nettsiden har som mål å følge de norske profilene i motorsporten både nasjonalt og internasjonalt. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger eller tips til noe vi kan skrive om! post@motorsport.no
Del