Lørdag 16. Juni 2018 forandres Ullevåll stadion til en ekstremsportarena, der norgeshistoriens største motor- og ekstremsportstevner gjennomføres. Stadion bygges om til en konkurransebane hvor de beste utøverne innen freestyle motocross (FMX), supercross, sparkesykkel, BMX og snøscootere skal ta pusten fra deg! André Villa, vår egen X-Games superstjerne, inviterer de beste utøverne fra de forskjellige disiplinene til en dristig, innholdsrik og spennende konkurranse.

 

Førshow

Allerede kl 14.00 holdes det ett gratis førshow utenfor stadion, med utstillinger, aktiviteter, konkurranser, musikk og mye mer. Det skal være tilrettelagte aktiviteter for alle aldere. Samarbeide mellom NMF og dets ulike medlemsklubber er med på å få dette til.

Kveldsshowet starter klokken 18.00 og det hele ledes av Jan Erik Larssen.

Link: www.ullevaalx.no