BBC har nå sluppet en teaser for den kommende sesongen av Top Gear.

Serien er inne i sin 25. runde og ledes nå av Chris Harris, Rory Reid og vår gamle venn Matt LeBlanc. BCC har også lovet nye eskapader fra The Stig.

Noe av det som står på programmet denne gangen er sportsbiler i det ville vesten, bygging av verdens raskeste traktor og landing av NASA-fly. Serien skal også blant annet ta turen innom Japan og landet som av mange regnes som de raske og vakre bilers hjem, Italia. Ting er i det miste lagt til rette for at dette kan bli spektakulært!

Foto: BBC

Stemningen var både snurt og muggen blant mange av seerne etter at den originale programledertrioen kontroversielle avgang og det virker som om BCC har slitt litt med å få på plass en ny gjeng. Dette året kjøres det derimot på med de samme programlederne som sesongen før, samt flere gjesteopptredener av andre kjente profiler.

 

Her i Norge vil det være mulig å se Top GearBBC Brit.