Først vant han Pro Am-klassen i årets første løp i Porsche Supercup i Barcelona. Så ble det seier i Porsche Carrera Cup Scandinavia på hjemmebanen Rudskogen, og i helgen ble det ny klasseseier i Porsche Supercup under Monaco Grand Prix.

– Det går utrolig bra om dagen, og det er jeg selvsagt veldig glad for. Jeg har forberedt meg godt foran årets sesong, jeg jobber hardere enn noen gang og det gir resultater. Planen før helgen var også å unngå trøbbel, men å ta med seg så mange poeng som mulig, og det gikk etter planen, forklarer Roar Lindland.

Allerede i kvalifiseringen på fredag viste Roar Lindland at han hadde tempoet til å vinne Pro Am-klassen. Han var raskest av førerne i denne klassen, og også nummer 18 totalt av de 28 førerne som deltok i Porsche Supercup i Monaco.

I løpet hadde Roar en god start, og klarte å holde seg unna det beryktede autovernet. Det resulterte i årets andre seier av to mulige i Pro Am-klassen, og en 18. plass totalt i løpet. Totalvinner ble Nick Yelloly.

– I Monaco er det vanskelig å kjøre forbi hverandre, og jeg visste at hvis jeg bare fikk en god start, så ville jeg ha gode muligheter til å beholde ledelsen i Pro Am. Jeg klarte også å holde meg unna autovernet, og kjørte et feilfritt løp, sier 40-åringen fra Lyngdal.

Nå leder Lindland Pro Am-klassen foran det neste løpet i Porsche Supercup, som går på Red Bull Ring i Østerrike den 1. juli. Men før det skal han i aksjon på den gamle Formel 1-banen Anderstorp i Sverige den 16. og 17. juni for to nye runder i Carrera Cup Scandinavia.

– Jeg hadde i utgangspunkt ikke tenkt til å kjøre alle løpene i det skandinaviske mesterskapet, men nå ligger jeg på en tredjeplass sammenlagt, så da satser jeg videre. Jeg håper på to gode løp på Anderstorp, også skal jeg etter planen kjøre på Rudskogen i september. Kanskje jeg slenger meg med i flere løp også, avslutter Roar Lindland.