Tanner Foust tror de av førerne med mye asfalt-erfaring kan dra nytte av denne i nattens VM-runde i Canada.

På pressekonferansen som ble avholdt i natt, var både Petter Solberg og Sverre Isachsen på plass sammen med Tanner Foust og den canadiske rallycross-kommentatoren Patrick Carpentier – som har erfaring fra blant annet NASCAR og IndyCar.

Isachsen sier han gleder seg til å kjøre en FIA-runde igjen, og at det blir spennende å konkurrere mot gjengen i VM. På spørsmål om han tror den smått ombygde Subaruen er konkurransedyktig, er han klar i talen. – Hvis ikke hadde vi ikke vært her, svarte Isacshen på pressekonferansen.

Fousts spådom om at de med erfaring fra asfaltløp ser ikke ut til å ha fått Carpentier til å heve forventningene. – Dette er den største utfordringen har har hatt i motorsport, sier canadieren som kun har testet en rallycrossbil noen timer. – Jeg ville vært veldig fornøyd med en semifinaleplass, men det blir tøft, sier han på pressekonferansen.

Du kan se hele pressekonferansen her:

I sin presentasjon av banen møter kommentatoren Andrew Coley på Bakkerud, Nitiss og Wiman i en golfbil. De er på rekognosering, og stemningen er åpenbart god. – Når det er så enkelt å hoppe med golfbilen, så kan man se for seg hvordan det blir med supercar-bilene, er meldingen fra Nitiss.