Verdens kuleste “hotellrom” befinner seg i Malaysia – på Sepang-banen!

Overnattingstjenesten Airbnb har en kampanje i disse dager, hvor de lodder ut uvanlige rom rundt om i verden. Her i Norge er det toppen av Holmenkollen som skal bebos i to netter, men for de av oss som er mer glad i racing enn ski finnes det et annet alternativ – nemlig midt på en F1-bane under en løpshelg.

29. mars går andre runde i årets F1-mesterskap av stabelen i Malaysia, og der har de gjort om én av VIP-losjene til en leilighet med plass til fire personer. Airbnb velger ut to vinnere som hver får lov til å ta med seg tre venner til banen (flybilletter til Malaysia er også inkludert) og overnatte fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag.

Airbnb går vanligvis ut på at privatpersoner leier ut rom eller leiligheter, men her er det den malaysiske F1-reporteren Sanjeev Palar som er vert. Det betyr at vinnerne, i tillegg til overnattingen, får en guidet kveldstur på banen av en som kjenner den like godt som sin egen bukselomme. Det blir også en tur gjennom paddocken før løpet starter.

Selv om man ikke får være i “leiligheten” mens løper pågår, kan man følge både treningen og kvalifiseringen fra innsiden. Det følger også med billetter til tribunen i premien, så vinnerne går heller ikke glipp av løpet.