Skal kjøre for Team Kia denne sesongen.

– Kevin testet for oss i høst, og kjørte både fort og sikkert med én gang, sier teamsjef Tobias Johansson i en pressemelding.

Aabol kjørte Formel Renault 1,6 NEZ-mesterskapet i fjor, og planen hans var egentlig å ta turen over dammen for å fortsette formelbilkarrieren. Det viste seg imidlertid å bli for dyrt, og derfor satser han nå på STCC.

– Det er en serie som er veldig kjent i Norge, spesielt etter Tommy Rustads periode der, og motstanderne er av høy klasse, sier 21-åringen fra Sandefjord.

Kevin sier at han fant seg til rette i bilen med én gang, og at den er veldig lik en formelbil i oppførselen. Og selv om han er både ung og ny, er det ingen tvil om at ambisjonene er på plass.

– Det er ingen tvil om at det er en bratt læringskurve når man kommer inn i en ny serie, men målet mitt må likevel være i vinne løp denne sesongen. To av mine sterkeste sider er å kjøre jevnt og å kjøre meg opp gjennom feltet hvis jeg bommer på kvalifiseringen, sier Aabol.

Teamsjefen vil ikke stille for store krav til nordmannen, men tror likevel Aabol kan stikke av med sin første seier allerede i jomfrusesongen.

– Jeg tror absolutt Kevin kan være med å slåss om seiere allerede i år – ikke minst med tanke på konkurranseoppsettet bygger på det vi hadde i fjor, sier Johansson og sikter til ordningen hvor det er omvendt startrekkefølge i ett av heatene.

Kia-teamet hadde en ung stall i fjor, og nå ser det ut til at situasjonen blir den samme i år. Johansson er også glad for å ha fått med seg en nordmann på laget.

– At vi får inn en fører fra nabolandet er bra for både oss og laget. Det viser at det er en stor interesse for STCC i Norge også, avslutter han.