Han vant også det såkalte rookie-mesterskapet for førsteårsførere.  – Jeg er ekstremt godt fornøyd med årets sesong. Resultatene har vært over all forventning i min første sesong i bil med tak. Nå gikk ikke finaleløpet på Hockenheim så bra som jeg hadde håpet, men det viktigste var å sikre tredjeplassen sammenlagt, sier Dennis Olsen.

Han kjører for KNA Varna og Lechner Huber Racing, og er også en av fire juniorfører hos Porsche, og er en del av Norges Bilsportforbunds elitesatsing Team Norway.

7. PLASS

I siste runde endte Olsen på 7. plass i det første løpet, og ble nummer 16 i det siste. Uansett var tredjeplassen i mesterskapet et faktum. Med det har Olsen stått for et av de
aller beste resultatene av en offisiell Porsche Junior-fører i sitt første år noensinne. Sven Müller vant mesterskapet sammenlagt foran Christian Engelhart.
– Jeg hadde aldri trodd det skulle gå så bra i min første sesong i Porsche Junior-serien som det har gjort. Nå ser jeg allerede frem mot neste sesong, sier talentet.