Racing er under utvikling og har i løpet av 2017 gått over fra papir til skjerm. For de aller fleste har denne overgangen gått helt smertefritt. Noen ønsker fortsatt papirutgaven, men for å kunne følge med i tiden har også Racing vært nødt til å ta steget over i den digitale verden. Ett elektronisk magasin har langt flere fordeler enn bakdeler. Fordeler som levende bilder/video, oppdateringer etc. er vesentlig å kunne tilby nå når vi har komme inn i 2018. I tillegg har vi andre plattformer som facebook, hjemmesiden motorsport.no mm.
Alt i alt vil Racing være mer oppdatert enn tidligere og tilgjengelig via nettbrett, smarttelefon og PC, slik at man som abonnent har full tilgang til magasinet, uansett hvor i verden man er.

2017
Vi har nå samlet det vi mener er mest interessant fra hele 2017 i ett magasin, en årskavalkade.
Her finner man bildrømmer, ønsker om å være best eller først i sin gren til noe spektakulært, utfordringer, klubb- og banestoff, NM- EM- og VM-stoff.

Hos barn, ungdom, kvinner og menn; i de fleste motorsportsgrener finner vi en glødende interesse som koster både svette og penger. Fortjenesten er gleden som alle finner i trygge omgivelser, svært ofte sammen med hele familien enten det er på to eller fire hjul, eller på en båt i høy fart på vei mot målflagget.

Vi mener at det er viktig å satse på barn og unge, både gutter og jenter, for å sikre vekst i motorsportmiljøene rundt omkring i landet. I siste utgave i 2017 hadde vi ett par saker om Dan som selv kjører racing, men som også trener sønnen sin i Mini Moto. Engasjerte foreldre er svært viktig og når hele familien er med på banen er dette noe som binder familien enda bedre sammen.

Nå er det vinter og masse snø og is landet rundt, men i garasjer og verksteder klargjøres kjøretøyet for en ny vår som kommer snart.

God lesing

Terje Båtmann Bliksvær
Redaktør