Få sekunder bak vinnerenvar på pallen i sin båtsportklasse.

Allerede på trening om morgen viste Strømøy at hun kunne kjempe om seieren, da hun noterte seg bestetid med 0.56 sekunder foran italienske Alex Carella. I starten kom jenta fra Sandefjord ut som nummer to, og der lå hun som en klippe i alle de 52 rundene til mål, kun slått av regjerende verdensmester Philippe Chiappe fra Frankrike. – Jeg prøvde alt jeg kunne for å vinne, men Philippe var raskere enn meg. Uansett føles dette som en seier, ettersom det er så lenge siden jeg har vært på pallen, fortsetter 41- åringen. Etter hele 45 runder var hun bare 2.5 sekunder bak vinneren da finalen på 45 minutter var over.

F1H2O Grand Prix of Abu Dhabi – UAE 6th -8th December 2017

Tilbake til vinnerarenaen
Neste helg er det en ny runde i verdensmesterskapet, og allerede søndag reiser Strømøy Racing fra Abu Dhabi til Sharjah. Dette stedet huskes best som areaen hvor Marit for to år siden, som historiens første og eneste kvinne, vant en VM-runde i Formel 1, den raskeste klassen i båtsport, og Strømøy sin prestasjon resulterte ikke overraskende i stor oppmerksomhet.

Foto: Simon Palfrander, F1h2o Racing

For mer informasjon, besøk http://stromoyracing.com