Da presset var på sitt tøffeste holdt Andreas Bakkerud igjen hodet kaldt da det gjaldt som mest. Med råsterk kjøring vant han året andre VM runde i Rallycross på engelske Lydden Hill, og leder nå sammenlagt både i mesterskapet for fører og team.

– En god følelse og ta med seg inn til VM runden vi skal ha på hjemmebanen om bare tre uker, sier en svært fornøyd Bakkerud.

– Jeg har vokst opp i et rallycrossdepot, og det å nå lede VM sammenlagt er en fantastisk følelse både for meg selv, men også for alle som har bidratt til at jeg har kommet dit jeg er i dag. De mange små og store partnerne mine lokalt hjemme i Bergen er de som har gjort dette mulig. I dag fikk vi alle litt tilbakebetalt for jobben vi har gjort, forteller en stolt Bakkerud.

Bakkerud var i toppen og en av de raskeste førerne igjennom hele helgen.
Startfeltet var igjen av rekord format med 37 biler og førere av stort internasjonalt format. Bare fjorårets runde i Sverige og Frankrike regnes som større, begge løp som Bakkerud vant. – Jeg elsker den enorme utfordringen denne helgen var. Vi har bevist at bil og team fungerer perfekt, og i dag funket alt også for meg som fører.

Vi reiser nå hjem til Norge og VM runden på Lånkebanen i Stjørdal 14. – 15 juni med en ledelse i både mesterskapet for team og førere. Jeg håper virkelig nå det norske publikum kjenner sin besøkelsestid, og kommer for , will make a HELL of a show!»,u førere seierår bet å heie på alle oss nordmenn som stiller til start. ”I will make a HELL of a show!”, avslutter Bakkerud.

A_Bakkerud_14_lydden-270x170
Kilde: Bilsport.no
Facebook: @abakkerud / Twitter: @andreasbakkerud / Instagram: @andreasbakkerud / YouTube: www.youtube.com/abakkerud / www.andreasbakkerud.no