Under de to første NM-rundene i Vikersund tok han likegodt dobbeltseier, og overtok ledelsen sammenlagt foran de to siste løpene. Per A. Jørgensen fra NMK Grenland tok to andreplasser, mens Agnar Bakken fra NMK Valdres sikret seg to tredjeplasser. Det er liten tvil om de tre er storfavoritter til å gjøre opp om gullet i Larvik i august. Stian Haugan har som kjent trappet ned, og stilte ikke til start i klassen Supernasjonal over 2400 ccm. Det gjorde derimot Olav Fredriksen fra arrangørklubben NMK Modum & Sigdal, som kjørte Haugans vinnerbil fra i fjor. Det endte med dobbeltseier, og NMledelse foran klubbkamerat Amund Lund Reistad.

GOD START

Regjerende norgesmester, Espen Isaksætre fra KNA Solør Motorsport, var den raskeste i Supernasjonal inntil 1600 ccm. Han sikret seg full pott i begge løp, og tok en solid ledelse halvveis i mesterskapet. Veteranen Svein G. Nielsen fra KAK tok to tredjeplasser, og ligger på andreplass i NM så langt.

Ben-Philip Gundersen fra KNA Solør Motorsport, var raskest begge konkurransedager i Supernasjonal inntil 2000 ccm. Erik Svartås fra KNA Varna ble nummer to og tre i de to løpene, og ligger på andreplass sammenlagt. Regjerende norgesmester, Frederik Magnussen fra NMK Hønefoss, ligger på tredjeplass i NM.

LIEN BEST I GANG

Lars Morten Berntsen fra NMK Hadeland og Tom Kristian Lien fra arrangørklubben NMK Modum&Sigdal tok hver sin seier og hver sin andreplass i Vikersund i klassen for rallybiler med tohjulsdrift. Tittelforsvarer Tom Kristian Lien kom derimot best ut fordi han sanket flest ekstrapoeng på omgangstider. Dermed har han fått en ledelse på 10 poeng på Berntsen i NM.

I klassen for de firehjulsdrevne bilene, var fjorårets norgesmester, Stian Hafsengen fra Asker og Bærum Motorsport, raskest. Han vant med henholdsvis fire og fem tiendedeler på Morten Bermingrud fra KNA Eiker. Hafsengen var raskest uansett klasse i den 1250 meter lange traséen med tiden 54.99 sekunder