Stiller til start i Rally Condroz med en C4 WRC.

Belgiske DHnet er blant mediene som melder at Petter Solberg skal stille til start i rallyet som går av stabelen 1. og 2. november.

Solberg skal etter sigende kjøre en C4 WRC fra 2010, og vil nok få trøbbel med å henge på de nye WRC-bilene. Likevel er Solberg klar for oppgaven. – Jeg gleder meg til å kjøre rally igjen. Jeg har ikke kjørt noen moderne rallybil siden 2012, så det tar nok litt tid å komme i gang igjen, sier han til det belgiske nettstedet. Solberg trekker også frem at han ikke har kjørt sammen med Phil Mills siden 2010, og at det kan by på ekstra utfordringer. – Vi må lære oss å skrive noter på nytt igjen, ler han.

Condroz er siste runden i det belgiske mesterskapet, og det blir mange kjente Citroën-navn som stiller til start.

I tillegg til Petter, vil også Citroën Racing-sjefen selv, Yves Matton, kjøre. Med seg som kartleser har han den ikke helt ukjente Daniel Elena. De håper nok på å forbedre resultatet fra i fjor, hvor veteranene endte på en tredjeplass sammenlagt bak Loeb og Xavier Bouche. I tillegg skal også Citroëns fabrikkfører Chris Meeke kjøre rallyet.

– Jeg gleder meg veldig til rallyet, og fikk jo smake på litt av atmosfæren i Belgia da vi kjørte rallycross her tidligere i år. Det er en unik stemning, avslutter han.

5434333335708a6d4d5c457c